Uno Опубликовано 17 июня, 2024 Опубликовано 17 июня, 2024 Совсем скоро я умру. Я не хочу жить. Я не хочу ни о чём думать. Я не хочу меняться. Я постоянно думаю о том , насколько я ужасен, а моя стопа трясётся. Я не желаю меня своё мышление. Твёрдо решил покончить с собой,примерно, 15 августа. Не пытайтесь мне давать самые популярные советы о том ,что жизнь - ценная вещь, сходить к психологу и т.д. Ваши советы мне даром не сдались. Что можно сделать ,чтобы забыть я не стыдился каждую секунду и не находился, словно под пытками? Или по-другому: как отвлечься? Единственное,что позволяет не упасть до состояния травмы - еда и музыка. Не советуйте мне: Убраться в комнате Поговорить с кем-нибудь Заняться творчеством Заняться своим хобби Прочитать книгу Погулять Поиграть в игры Заняться спортом И так далее
Оксика Опубликовано 18 июня, 2024 Опубликовано 18 июня, 2024 8 часов назад, Uno сказал: Или по-другому: как отвлечься? Трудиться. Много трудиться, чтобы мысли были о том, чтобы упасть и спать. 1
DenNONO Опубликовано 18 июня, 2024 Опубликовано 18 июня, 2024 Мені дуже шкода, що ви відчуваєтеся таким чином. Хоча я розумію, що ви не хочете типових порад, давайте знайдемо спосіб, який може допомогти вам відволіктися, зосереджуючись на тому, що вже приносити вам деяке полегшення. ### Відволікання через їжу та музыку 1. **Кулінарні експерименти**: Якщо їжа вам приносити задоволення, спробуйте приготувати щось нове та незвичайне. Оберіть рецепт з кухні іншої культури, яку ви ще не пробували. Це може бути захоплюючим процесом, який відволіче вас на деяку годину. 2. **Кулінарні шоу**: Дивіться кулінарні шоу чи відео на YouTube. Це може бути цікавим та навчальним одночасно. Можливо, ви знайдете нові ідеї для приготування їжі. 3. **Плейлисти для різних настроїв**: Створіть кілька плейлистів з музикою для різних настроїв. Один плейлист може бути для релаксації, інший для підняття настрою, а ще один для натхнення. Слухання музики може допомогти відволіктися від негативних думок. 4. **Музичні подорожі**: Вирушайте у музичне подорож, відкриваючи для себе нові жанри та виконавців. Ви можете знайти щось, що вас справді зачепити і принесете нові 1
Uno Опубликовано 18 июня, 2024 Автор Опубликовано 18 июня, 2024 18 минут назад, DenNONO сказал: Мені дуже шкода, що ви відчуваєтеся таким чином. Хоча я розумію, що ви не хочете типових порад, давайте знайдемо спосіб, який може допомогти вам відволіктися, зосереджуючись на тому, що вже приносити вам деяке полегшення. ### Відволікання через їжу та музыку 1. **Кулінарні експерименти**: Якщо їжа вам приносити задоволення, спробуйте приготувати щось нове та незвичайне. Оберіть рецепт з кухні іншої культури, яку ви ще не пробували. Це може бути захоплюючим процесом, який відволіче вас на деяку годину. 2. **Кулінарні шоу**: Дивіться кулінарні шоу чи відео на YouTube. Це може бути цікавим та навчальним одночасно. Можливо, ви знайдете нові ідеї для приготування їжі. 3. **Плейлисти для різних настроїв**: Створіть кілька плейлистів з музикою для різних настроїв. Один плейлист може бути для релаксації, інший для підняття настрою, а ще один для натхнення. Слухання музики може допомогти відволіктися від негативних думок. 4. **Музичні подорожі**: Вирушайте у музичне подорож, відкриваючи для себе нові жанри та виконавців. Ви можете знайти щось, що вас справді зачепити і принесете нові Мне всё это не нужно, а музыку я слушаю настолько оригинально ,что никому такое несвоевременно
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти