Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Ваше ставлення до тіла та фізичного розвитку. На підставі чого ви підбираєте тренування. Що фізичні навантаження дають вам. Чи вважаєте ви за важливе приділяти час фізичним тренуванням і що вас мотивує.

Ваше отношение к телу и физическому развитию. На основаниии чего вы подбираете себе программу тренировок.  Что вам дают физические тренировки. Является ли для вас важным находить время  на  физические тренировки и что вас мотивирует.

Я почну з себе. Мої тренування поділяються на сезони. Коли я зайнята танцювальними проектами я тренуюся тільки як танцюрист (самі репетиції + розтяжки). У період виступів це може тривати 5-6 годин. 4-5 разів на тиждень. У період Новорічних свят щодня. У звичайні сезони коли я   працюю як звичайнa людина тренуюсь 2 рази на день. Вранці 30 хвилин силова та ввечері розтяжка 40 хв. Я сюди не вкладаю інші види активності, які мені цікаві. Велосипед та ось це:)

Найважливішим критерієм для мене є задоволення від руху. Я не прихильник насильства над тілом. Завжди вибираю повільніший шлях з прогресіями.

• Нравится 2
Опубликовано
6 часов назад, AMGINE сказал:

Ваше отношение к телу и физическому развитию. На основаниии чего вы подбираете себе программу тренировок.  Что вам дают физические тренировки. Является ли для вас важным находить время  на  физические тренировки и что вас мотивирует.

Набравшись жизненного опыта, пришёл к пониманию, что только умственно-физическая деятельность в создании основных благ, адекватно жизни формирует организм и приносит ей пользу.  Всё остальное - пустое, но забавно по-ребячески и кайфово. Моя же теперь единственная мотивация - строить и ремонтировать. Питание бы ещё наладить на естественно-природное.

Опубликовано

Щиро дякую за тему, Амджин ❤️

11 годин тому, AMGINE сказав:

Ваше ставлення до тіла та фізичного розвитку.

Як ми сміялись колись з подругою: тіло - це мій улюблений светрик)

Це чудовий інструмент, завдяки якому можеш отримувати одну з найяскравіших насолод - рух).

Вважаю, що фізичному розвитку потрібно приділяти певну увагу.

Можливо, якщо ти звичайна людина, не надавати цьому перевагу; але і занедбувати фізичний розвиток теж не варто.

12 годин тому, AMGINE сказав:

На підставі чого ви підбираєте тренування.

Ой, я такий дилетант у цьому.

Ну, хочу, щоб було навантаження на різні групи м"язів; подивилась якісь вправи в ютубі, і - вперед.

Як набридне, змінюю вправи.

Що фізичні навантаження дають вам.

Кайф)

Задоволення)

Чи вважаєте ви за важливе приділяти час фізичним тренуванням і що вас мотивує.

Так, звичайно.

Це як приймати душ або чистити зуби)

Мотив - ну, як без цього.

Мені постійно не вистачає руху)

Цікаве відео, Амджин.

Вам подобається працювати в команді?

5 годин тому, а поговорить сказав:

Набравшись жизненного опыта, пришёл к пониманию, что только умственно-физическая деятельность в создании основных благ

Тобто? :shok: 

То есть?

Вы хотите сказать, что достаточно только той физической активности, что на работе?

Или я неправильно поняла?

Я почну з себе. Мої тренування поділяються на сезони. Коли я зайнята танцювальними проектами я тренуюся тільки як танцюрист (самі репетиції + розтяжки). У період виступів це може тривати 5-6 годин. 4-5 разів на тиждень. У період Новорічних свят щодня. У звичайні сезони коли я   працюю як звичайнa людина тренуюсь 2 рази на день. Вранці 30 хвилин силова та ввечері розтяжка 40 хв. Я сюди не вкладаю інші види активності, які мені цікаві. Велосипед та ось це:)

Дякую.

Мені було дуже цікаво це прочитати.

От цікавезно, а як це Ви тренуєтесь, як танцюрист?

А де Ви тренуєтесь?

Які засобі для цього використовуєте?

21 годину тому, AMGINE сказав:

Коли я зайнята танцювальними проектами я тренуюся тільки як танцюрист (самі репетиції + розтяжки).

Мене вражає, як вони рухаються

Я трохи попрацювала)

Сподіваюсь, у Вас був хороший день, Амджин❤️

• Нравится 1
Опубликовано
8 годин тому, Неслучайная гостья сказав:

Можливо, якщо ти звичайна людина, не надавати цьому перевагу; але і занедбувати фізичний розвиток теж не варто.

Коли я почала вивчати фізіологію, я закохалася в людське тіло. Це така чудова машина. Багато людей зводить це тільки до естетики, а це як використовувати  AI тільки щоб запостити фотку в інстаграм. Мало хто справді цінує те, що має. І дизайн наших тіл передбачає багато різних варіантів руху.

Ой, я такий дилетант у цьому.

Ну, хочу, щоб було навантаження на різні групи м"язів; подивилась якісь вправи в ютубі, і - вперед.

Як набридне, змінюю вправи.

Це більш фізіологічний підхід, до речі, більш природний. Спеціалізація, яку ми спостерігаємо у великому спорті, часто веде до травм. Функціональний підхід розвиває все тіло. У цьому напрямі також є лидери. Найбільш яскравими є Ідо Портал. Він тренує себе в різних площинах, тренує свій баланс, гнучкість. Мені дуже подобається його вправа з лінією та закритими очима. Покладіть ремінь на підлогу і з відкритими очима пройдіться ним. І у вас не буде жодних проблем. А потім спробуйте пройтися із заплющеними очима по ньому. Я не буду вам говорити що станеться щоб у вас не було очікувань. Цікаво буде почитати про ваш експеримент.:)

Цікаве відео, Амджин.

Вам подобається працювати в команді?

Я брала участь у подібних перегонах як сама, так і в команді. Два різні досвіди. Але я досить добрий командний гравець.

Мені було дуже цікаво це прочитати.

От цікавезно, а як це Ви тренуєтесь, як танцюрист?

А де Ви тренуєтесь?

Які засобі для цього використовуєте?

Все залежить у якій постановці ми задіяні. В останньому проекті ми працювали зі справжніми балеринами. Ми тренувалися у балетній школі. А так загалом для тренування дуже потрібне дзеркало та простір. Це — критичні інструменти. Танцюристи тренують ізоляцію. Це коли ви відпрацьовуєте амплітуду руху та якість руху. Ми також вчимо хореографію. Ми ще робимо вправи в розвитку м'язового корсета(кора). Дуже багато статики.

Изоляцii. Приклад.

Опубликовано
13 хвилин тому, AMGINE сказав:

Коли я почала вивчати фізіологію, я закохалася в людське тіло. Це така чудова машина. Багато людей зводить це тільки до естетики, а це як використовувати  AI тільки щоб запостити фотку в інстаграм. Мало хто справді цінує те, що має. І дизайн наших тіл передбачає багато різних варіантів руху.

Саме так, повністю згодна.

15 хвилин тому, AMGINE сказав:

Це більш фізіологічний підхід, до речі, більш природний.

Ну, для мене, наприклад, це не є професійною діяльністю.

Але фізична форма прямопропорційна хорошому самопочуттю, що для мене і є важливим)

18 хвилин тому, AMGINE сказав:

Покладіть ремінь на підлогу і з відкритими очима пройдіться ним. І у вас не буде жодних проблем. А потім спробуйте пройтися із заплющеними очима по ньому. Я не буду вам говорити що станеться щоб у вас не було очікувань.

Я гепнусь, одразу кажу))

Але спробую)

23 хвилини тому, AMGINE сказав:

А так загалом для тренування дуже потрібне дзеркало та простір. Це — критичні інструменти. Танцюристи тренують ізоляцію. Це коли ви відпрацьовуєте амплітуду руху та якість руху. Ми також вчимо хореографію. Ми ще робимо вправи в розвитку м'язового корсета(кора). Дуже багато статики.

Изоляцii. Приклад.

Дякую.

• Нравится 1
Опубликовано
17 часов назад, Неслучайная гостья сказал:

То есть?

Вы хотите сказать, что достаточно только той физической активности, что на работе?

Или я неправильно поняла?

Умственно-физической деятельности (спланировал свои действия), а не только физической. И той, что направлена на создание жизненных благ и их наслаждение в пределах создаваемого. 

Опубликовано
16 годин тому, Неслучайная гостья сказав:

Ну, для мене, наприклад, це не є професійною діяльністю.

Але фізична форма прямопропорційна хорошому самопочуттю, що для мене і є важливим)

Так я знаю. Я написала, що інтуїтивно ви відчуваєте правильний напрямок.:)

Я вчора бігла 7 км під зливою. Відчуття непередавані. Коли почався дощ, я подумала, що зіпсую собі пробіжку. Почала тремтіти від холодних крапель.  Вирішила просто прийняти це відчуття i тіло перестало витрачати енергію на опір. І я в результаті почала отримувати величезне задоволення. Небо було майже чорне. Злива нереальна. Я вимокла. Але я посміхалася ... було добре.

Яка активність у вас була за ці дні?

Опубликовано
8 хвилин тому, AMGINE сказав:

Так я знаю. Я написала, що інтуїтивно ви відчуваєте правильний напрямок.:)

Наше (як то сказати) нутро часто підказує нам вельми корисні речі)

Шкода, що ми* не завжди до цього дослуховуємось)

*ну, я кажу за себе))

14 хвилин тому, AMGINE сказав:

Я вчора бігла 7 км під зливою. Відчуття непередавані. Коли почався дощ, я подумала, що зіпсую собі пробіжку. Почала тремтіти від холодних крапель.  Вирішила просто прийняти це відчуття i тіло перестало витрачати енергію на опір. І я в результаті почала отримувати величезне задоволення. Небо було майже чорне. Злива нереальна. Я вимокла. Але я посміхалася ... було добре.

Це круто.

Мені подобається під час зливи плавати)

15 хвилин тому, AMGINE сказав:

І я в результаті почала отримувати величезне задоволення. Небо було майже чорне. Злива нереальна.

А блискавки? Ви не боїтеся блискавок?

Вони небезпечні. Потрібно бути обережною.

18 хвилин тому, AMGINE сказав:

Яка активність у вас була за ці дні?

Я прокидаюсь о 4-й ранку і роблю зарядку.

Так, злегка, хвилин на 10

Вечері - прес, присідання, розтяжки і трохи танців)

Сама собі щось придумаю- і танцюю)

Головне, щоб було швидко-швидко)

Ще - вечірні прогулянки і деколи плавання; але минулого тижня було не до цього)

• Нравится 1
Опубликовано
3 години тому, Неслучайная гостья сказав:

Я прокидаюсь о 4-й ранку і роблю зарядку.

Так, злегка, хвилин на 10

Вечері - прес, присідання, розтяжки і трохи танців)

Сама собі щось придумаю- і танцюю)

Головне, щоб було швидко-швидко)

Ще - вечірні прогулянки і деколи плавання; але минулого тижня було не до цього)

це дуже рано!!!!!! 🙈

Опубликовано
1 хвилину тому, AMGINE сказав:

це дуже рано!!!!!! 🙈

Та я адаптувалась)

І навіть знаходжу в цьому свій кайф)

В 25.06.2023 в 02:40, AMGINE сказав:

Найважливішим критерієм для мене є задоволення від руху. Я не прихильник насильства над тілом. Завжди вибираю повільніший шлях з прогресіями.

Отже, ми зупинились на тому, що рух для людини важливий і необхідний.

А також може бути і є джерелом задоволення)

Мені би хотілось розглянути труднощі, з якими можна зустрітися на шляху пошуку свого виду руху)

Фуф, надто складно сформюлювала.

Спробую простіше:

чому багато товстих людей?)

Що Ви думаєте з цього приводу, Амджин?

В чому проблема?

Опубликовано
1 хвилину тому, Неслучайная гостья сказав:

Мені би хотілось розглянути труднощі, з якими можна зустрітися на шляху пошуку свого виду руху)

Фуф, надто складно сформюлювала.

Спробую простіше:

чому багато товстих людей?)

🤣:lol:

Я думаю тут кілька факторів:

1. Люди не розуміють свого тіла і як воно працює.

2. Люди не розуміють себе і як їхня психіка працює.

3. Немає культури руху.

4. Немає харчової грамотності.

І це не тільки проблема окремих людей.Проблема комплексна. Держава несе відповідальність за це, бо це здоров'я громадян. Це питання до охорони здоров'я також.

• Нравится 1
Опубликовано
57 хвилин тому, AMGINE сказав:

.Проблема комплексна.

Це так.

Починається, звичайно, з традицій.

І з цуценятства (тобто з глибокого дитинства)

І - так, суспільство, держава...

Але "маємо, що маємо" ; і з цим потрібно працювати)

Тобто: звичайній людині що їсти?

І скільки? І коли?

Опубликовано
В 26.06.2023 в 22:18, AMGINE сказал:

Держава несе відповідальність за це, бо це здоров'я громадян.

За здоровье сами люди ответственны перед собой. Профильные специалисты по его формированию могут лишь предоставить возможность, причём в пределах достигнутого собственного. А выбор уже за каждым, как поступать и на кого ориентироваться.

Опубликовано
В 26.06.2023 в 16:21, Неслучайная гостья сказав:

Це так.

Починається, звичайно, з традицій.

І з цуценятства (тобто з глибокого дитинства)

І - так, суспільство, держава...

Але "маємо, що маємо" ; і з цим потрібно працювати)

Тобто: звичайній людині що їсти?

І скільки? І коли?

Це не лише проблема нашої країни. Це проблема пріоритетів у всьому світі. Пріоритетом є вигода, а не здоров'я людей. Найкраще, що людина може зробити щодо своєї дієти це почати прислухатися як ми почуваємося після їжі.  Приклад, коли я їла молочні продукти, у мене були висипання на обличчі. Перестала їх їсти і личко чистеньке. Їла хлібобулочні вироби та реально крутили суглоби. Перестала їсти хліб болі у суглобах припинилися. Зробила аналіз і підтвердилося, що у мене непереносимість до глютену і немає гена відповідального за розщіплення лактози. Я все дитинство мучилася на стандартній дієті і в мене пхали молоко і булки. Зараз у мене палео дієта і я взагалі не напружуюсь. І здоров'я відновлено. Тому людям треба вчитися слухати, як їхнє тіло реагує. Цьому не вчать. До того,  зараз багато людей просто виживають. Немає у людей можливості купити м'яса чи хороших овочів.

9 годин тому, а поговорить сказав:

За здоровье сами люди ответственны перед собой.

Никто не учит как быть здоровым.  Экономика выстроенна на выгоде а не для того чтобы люди были здоровы. КОгда есть проблема купить качественные белковые продукты для семьи -то это системная проблема и государство и здавохранение вовлечены в это.

Опубликовано
13 часов назад, AMGINE сказал:

Никто не учит как быть здоровым. 

Да ладно вам), гурушек по здоровью на сегодня как грибов...,, примеров личных тоже хватает, тот же Майкл Арнштэйн.

13 часов назад, AMGINE сказал:

Экономика выстроенна на выгоде а не для того чтобы люди были здоровы. КОгда есть проблема купить качественные белковые продукты для семьи -то это системная проблема и государство и здавохранение вовлечены в это.

Выбор более здоровых продуктов из имеющихся уже от человека зависит. Именно такому спросу подчинена экономика. Начнут все выбирать больше естественно-природные и экологичные товары - экономика последует и может даже измениться кардинально в системе создания и распределения благ. А в здравоохранении и т.п. такие же люди, имеют свободу выбора, как и все. Своим личным выбором в быту влияют на профессиональный куда больше, чем может кому-то казаться, что едва зависим. Ещё как взаимосвязан! И именно в таком контексте следует понимать, что значит вовлечены...

Выгода или всеобщее процветание в гармонии равновесного со всеми рассвета жизни каждого тоже подчинены свободе каждого в выборе из имеющегося, что в итоге создаёт перевес в одном из направлений!

Опубликовано
В 28.06.2023 в 20:11, AMGINE сказав:

Тому людям треба вчитися слухати, як їхнє тіло реагує. Цьому не вчать.

В цьому я з Вами згодна.

Людину з дитинства намагаються годувати приблизно по такій схемі:

будеш їсти тоді і тоді, те і те.

Чому так, хз. 

Так і все тут.

В мене все дитинство була проблема: батьки намагалися нагодувати мене сніданком)

Особливо тато)

Ну не можу я їсти зранку))

Досьогодні мене нудить тільки від одного виду, як люди снідають)

... Я періодично дивлюсь Аніту Луценко.

У неї на каналі можна знайти багато цікавих і корисних порад, придатних для застосування в повсякденності.

І про харчування, і про різноманітні тренування.

• Нравится 1
Опубликовано
2 години тому, Неслучайная гостья сказав:

про різноманітні тренування.

Лімфоїдна система. Дуже важливо знати, що будь-які вправи насправді є лімфодринажними. Скорочення м'язів рухає лімфу. Тому я трохи посміхаюся, коли мені говорять про лімфодринажні вправи. Вона тут присідала та стрибала. Звичайно це лімфодрінаж. Ще гравітація допомагає рухати лімфу. Тому трясіння потрібно робити з ногами до верху. Це допомагає відтоку лімфи до вузлів і з кров'ю до серця. Але кожна вправа вже лімфодринажна, бо працює м'яз.:)

16 годин тому, а поговорить сказав:

Выбор более здоровых продуктов из имеющихся уже от человека зависит. Именно такому спросу подчинена экономика.

Нет. Не совсем так. люди из-за ритма жизни выбирают то что быстро и чтобы не быть голодным.  В большой фастфудовой индустрии разрабатывают вкусы чтобы создавать адикцию. Поэтому это игра не совсем честная.

Я помню когда я была студенткой у меня хватало денег только на пару картошек и пару огурцов. Я не могла себе позволить даже кусочек мяса каждый день.  И такие люди и семьи есть. Поэтому именно ваш взгляд далек от реальности и у вас нет реального понимания.

Мы сейчас не  говорим о людях с большим достатком которым выращивают их собственнэ фермеры органические продукты.  Даже на прилавках хорошие продукты стоят гараздо дороже чем тот же шрот.  Бедные городские люди не могт себе позволить качественную еду. Качественную еду могут себе позволить у кого есть свои сады. Но у них могут быть проблемы с работой.  Я видела разоренные деревушки и поселки. Но так же очень печальные города.

Нужно поддерживать максимально людей кто хочет растит хорошую, органическую еду.  Делать это доступным.  В это роль государства. Поддерживать малый бизнес в этой сфере кто хоть как-то хочет пользу не только себе принести но и здоровью людей.

Опубликовано
7 часов назад, AMGINE сказал:

Нет. Не совсем так.

Так с моей точки зрения по способу обеспечения своего существования и жизненного опыта, как ваше - с вашего...
Многие имеют излишества в еде, шмотках, жилплощади, материальных ценностях и финансовых накоплениях, автомобиль и прочее, сидячий ОЖ, хотя могли бы приобретать более природную еду, быть здоровыми и продуктивными, стремиться жить экологично и в равновесии со всеми в благах. Их выбор.

Опубликовано
9 годин тому, а поговорить сказав:

Так с моей точки зрения по способу обеспечения своего существования и жизненного опыта, как ваше - с вашего...
Многие имеют излишества в еде, шмотках, жилплощади, материальных ценностях и финансовых накоплениях, автомобиль и прочее, сидячий ОЖ, хотя могли бы приобретать более природную еду, быть здоровыми и продуктивными, стремиться жить экологично и в равновесии со всеми в благах. Их выбор.

Узколобость это ваш выбор.:)

Опубликовано
В 30.06.2023 в 01:22, AMGINE сказав:

Лімфоїдна система. Дуже важливо знати, що будь-які вправи насправді є лімфодринажними. Скорочення м'язів рухає лімфу.

Справді?)

Я в цьому не дуже розуміюся.

Але і не дуже переймаюся)

Я якийсь час ходила до спортзалу, там була така штукенція - трясучка якась - мені подобалась)

Ми з подругою постійно сміялись з моєї пристрасті до цієї трясучки; але я все одно нею користувалась

(виявляється, це якраз для руху лімфи).

В 30.06.2023 в 01:22, AMGINE сказав:

я трохи посміхаюся, коли мені говорять про лімфодринажні вправи. Вона тут присідала та стрибала. Звичайно це лімфодрінаж.

Я не би не акцентувала увагу саме на цьому відео; просто привела його як приклад з каналу Аніти Луценко.

Мені більше подобаються її різні короткі тренування.

Є у неї на каналі і приклади раціону харчування, але її система харчування мені якраз не підходить.

Для мене оптимально їсти 2 раза на добу.

... Такий гарний день сьогодні...

Хай береже Вас Бог, Амджин.

І Ви себе бережіть...

Опубликовано
4 години тому, Неслучайная гостья сказав:

Справді?)

Саме так. Я для прикладу знову приведу тренування, яке ви запостили.  Результат можна було б покращити  таким способом. Спочатку зробити усi силові вправи (присідання, віджимання) і після цього зробити трясучку стоячи на ногах руки нагору для верхньої частини тіла і потім лежачи на спині ноги нагору. Для нижньої частини тіла. Фізіологічно це можна пояснити так: Після скорочення м'язів (м'язи налиті кров'ю) в кров так само потрапляють продукти розпаду. І це йде у лімфу. Трясучка розслаблює м'язові волокна та створює кращий обмін. + Гравітація. Тому дуже важливо після силових вправ трохи такої трясучки для розслаблення та повільне розтягування . Лімфо відтік покращується, м'язи розслаблюються. Стискаються та розтискається гладка мускулатура кровоносної системи. Це підтримує тонус та оберігає від варикозу.:)

Для мене оптимально їсти 2 раза на добу.

Так, слухайте себе.

Такий гарний день сьогодні...

Хай береже Вас Бог, Амджин.

І Ви себе бережіть...

Хай вас береже також!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hearth:

Я почала вчити латинську мову. :bestbook: Буду тут не дуже часто.

• Люблю 1

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

• Создать...