Неслучайная гостья Опубликовано 1 июля, 2023 Опубликовано 1 июля, 2023 4 години тому, AMGINE сказав: Саме так. Я для прикладу знову приведу тренування, яке ви запостили. Результат можна було б покращити таким способом. Спочатку зробити усi силові вправи (присідання, віджимання) і після цього зробити трясучку стоячи на ногах руки нагору для верхньої частини тіла і потім лежачи на спині ноги нагору. Для нижньої частини тіла. Фізіологічно це можна пояснити так: Після скорочення м'язів (м'язи налиті кров'ю) в кров так само потрапляють продукти розпаду. І це йде у лімфу. Трясучка розслаблює м'язові волокна та створює кращий обмін. + Гравітація. Тому дуже важливо після силових вправ трохи такої трясучки для розслаблення та повільне розтягування . Лімфо відтік покращується, м'язи розслаблюються. Стискаються та розтискається гладка мускулатура кровоносної системи. Це підтримує тонус та оберігає від варикозу. Дякую-дякую) Я й не знала. Дійсно, корисна для мене інформація💗 4 години тому, AMGINE сказав: Я почала вчити латинську мову. Це круто. Але, певно, для Вас це добре) У мене у самої завжди багато роботи) А потім ще - багато роботи після роботи)) 1
LD50 Опубликовано 1 июля, 2023 Автор Опубликовано 1 июля, 2023 52 хвилини тому, Неслучайная гостья сказав: У мене у самої завжди багато роботи) А потім ще - багато роботи після роботи)) я знаю....я знаю.... 1
Fokussima Опубликовано 14 июля, 2023 Опубликовано 14 июля, 2023 В 01.07.2023 в 19:31, AMGINE сказав: Я почала вчити латинську мову .. лучше учи английскую.. это новый мировой тренд и перспектива.. .. латынь это аптека и древне-римские цитаты..
LD50 Опубликовано 18 июля, 2023 Автор Опубликовано 18 июля, 2023 В 14.07.2023 в 11:31, Fokussima сказав: .. лучше учи английскую.. это новый мировой тренд и перспектива.. .. латынь это аптека и древне-римские цитаты.. 1
Неслучайная гостья Опубликовано 27 июля, 2023 Опубликовано 27 июля, 2023 В 25.06.2023 в 02:40, AMGINE сказав: Ваше ставлення до тіла та фізичного розвитку. Отже, знову тіло та його таємниці) Що тут скажеш, тіло має бути жвавеньким) Для цього годяться будь-які види руху) У мене за декілька останніх тижнів: 1. ранкова зарядка 10 хв - щодня. 2. кардіо 45хв - через день 3.плавання 1 год - раз на тиждень 4. прогулянки пішки якнайдалі - при нагоді) Але. У мене таке відчуття, що мені не встачає руху. Отже, запитання: Амджин, як Ви думаєте, можна взагалі "наїстися" рухом? Що потрібно робити, щоб відчувати "рухову ситість"? Та й взагалі, чи варто до цього прагнути? До того ж, я досить часто наштовхуюсь на думку, що забагато тренувань - не приносить користі. Адже тіло повинно мати час на відновлення після навантажень. 1
LD50 Опубликовано 28 июля, 2023 Автор Опубликовано 28 июля, 2023 5 годин тому, Неслучайная гостья сказав: Отже, знову тіло та його таємниці) Що тут скажеш, тіло має бути жвавеньким) Для цього годяться будь-які види руху) У мене за декілька останніх тижнів: 1. ранкова зарядка 10 хв - щодня. 2. кардіо 45хв - через день 3.плавання 1 год - раз на тиждень 4. прогулянки пішки якнайдалі - при нагоді) Але. У мене таке відчуття, що мені не встачає руху. Отже, запитання: Амджин, як Ви думаєте, можна взагалі "наїстися" рухом? Що потрібно робити, щоб відчувати "рухову ситість"? Та й взагалі, чи варто до цього прагнути? До того ж, я досить часто наштовхуюсь на думку, що забагато тренувань - не приносить користі. Адже тіло повинно мати час на відновлення після навантажень. Як ВИ? 🌼 Як ви розумієте, що у вас голод до рухів. Це фізичне відчуття чи психологічне сприйняття? Тіло це унікальна, адаптаційна машина. Якщо людина сидить на дивані, вона адаптується до сидіння на дивані. Якщо займається спортом, то адаптується до спорту. Природно наше тіло не призначене сидіти на дивані і вести малорухливий спосіб життя ...але тіло намагатиметься адаптуватися. Якщо у вас є такий голод спробуйте йогу для початківців з ютубу. Увечері. Після всіх справ. Це допомагає розслабитись нервовій системі. Вам взагалі для цього нічого не треба. Піжама, підлога, та ютуб 1
Неслучайная гостья Опубликовано 28 июля, 2023 Опубликовано 28 июля, 2023 12 годин тому, AMGINE сказав: Як ВИ? 🌼 Як ви розумієте, що у вас голод до рухів. Це фізичне відчуття чи психологічне сприйняття? Тіло це унікальна, адаптаційна машина. Якщо людина сидить на дивані, вона адаптується до сидіння на дивані. Якщо займається спортом, то адаптується до спорту. Щиро дякую за відповідь ❤️ 1
а поговорить Опубликовано 2 августа, 2023 Опубликовано 2 августа, 2023 На днях посмотрел на своё тело (при 71.5 кг) в зеркале: вполне стройное, при норм мышц, и это без спортивных и тп нагрузок, только работа на стройке. А при массе в 65 - 68, было бы идеальным. Однозначно спорт и физкультуру в мусорку.
Неслучайная гостья Опубликовано 4 августа, 2023 Опубликовано 4 августа, 2023 В 02.08.2023 в 16:32, а поговорить сказав: Однозначно спорт и физкультуру в мусорку. Ну, якщо цілий день копати, то, можливо, і накопаєш собі хорошу фізичну форму) Та мені все ж подобається рухова активність) І форма, як у цієї дівчини ❤️ Як вона володіє тілом...
а поговорить Опубликовано 4 августа, 2023 Опубликовано 4 августа, 2023 38 минут назад, Неслучайная гостья сказал: Та мені все ж подобається рухова активність) І форма, як у цієї дівчини Что любопытно, нравящееся нам должно быть эволюционно обоснованным. Формы и движения исходят из функционала организма в создании основных благ для обеспечения жизни, прежде всего. Отсюда нравятся или нет, если зажраны телом и потребительские движения. Но возможна, оказывается, симуляция в подставе: движения бессмысленны для жизни, но эффект по восприятию создают где-то тот же - "ух ты". А такая гимнастика мне никогда не нравилась. Акробатика больше завораживала в молодости. Качков, кстати, на дух не переношу. Естественная природная худощавость и стройность только приятна. 1
Неслучайная гостья Опубликовано 5 августа, 2023 Опубликовано 5 августа, 2023 15 годин тому, а поговорить сказав: Отсюда нравятся или нет, если зажраны телом и потребительские движения. Цікаво, Ви можете пояснити зміст цього речення? Тобто, яке смислове навантаження несе процитований вислів? 15 годин тому, а поговорить сказав: Естественная природная худощавость и стройность только приятна. Природна худорлявість легко перетворюється на неприродну товстуватість при певному стилі харчування)
а поговорить Опубликовано 5 августа, 2023 Опубликовано 5 августа, 2023 3 часа назад, Неслучайная гостья сказал: Природна худорлявість легко перетворюється на неприродну товстуватість при певному стилі харчування) О да) Как раз на четвёртый день безделья и обжорства - понеслась... Уже на весы не становлюсь, чтобы не расстраиваться, так как набираю оочень быстро. За прошлый месяц на питание ушло 43 тыс., рекорд. Хотя вес по итогу был 71.5 кг. При том же питании, но ничего неделании, будет от 80 до 90. 3 часа назад, Неслучайная гостья сказал: Цікаво, Ви можете пояснити зміст цього речення? Тобто, яке смислове навантаження несе процитований вислів? Иначе говоря, если зажраны телом и потребительские движения (рэкет, офисники-паразиты-пассивные и тп), то не нравится это, эволюционным опытом отторгает, вызывает отвращение из подсознания, безусловным рефлексом, на основе чувств к "непрекрасному", мягко говоря.
LD50 Опубликовано 1 сентября, 2023 Автор Опубликовано 1 сентября, 2023 Це має стати нормою, а не винятком для людей у 90 років.
LD50 Опубликовано 1 сентября, 2023 Автор Опубликовано 1 сентября, 2023 Це має стати нормою, а не винятком для людей у 90 років.
anya20 Опубликовано 4 сентября, 2023 Опубликовано 4 сентября, 2023 Для меня физические упражнения - это прежде всего уверенность. Сейчас пытаюсь выработать новый подход к тренировкам. У меня рост 160, вес 44. Вроде бы стройная.. нооо... это если в одежде. Ибо тип фигуры у меня skinnyfat, возраст 32. Честно сказать красивого рельефного тела и в 20 не было. Надо его яормировать. Вот прикупила казеин, нантельки, скачала видео домашние тренировки. Планирую со дня на день начать заниматься. Цель - носить модную сейчас одежду без стеснения, найти вторую половинку (думаю, доп уверенность от спорта в этом деле лишним не будет) 1
LD50 Опубликовано 5 сентября, 2023 Автор Опубликовано 5 сентября, 2023 20 годин тому, anya20 сказав: Для меня физические упражнения - это прежде всего уверенность. Сейчас пытаюсь выработать новый подход к тренировкам. У меня рост 160, вес 44. Вроде бы стройная.. нооо... это если в одежде. Ибо тип фигуры у меня skinnyfat, возраст 32. Честно сказать красивого рельефного тела и в 20 не было. Надо его яормировать. Вот прикупила казеин, нантельки, скачала видео домашние тренировки. Планирую со дня на день начать заниматься. Цель - носить модную сейчас одежду без стеснения, найти вторую половинку (думаю, доп уверенность от спорта в этом деле лишним не будет) Казеин и все добавки совершенно не обязательны. Достаточно хорошего питания и режим дня. Хороший сон. Именно это дает хорошую регенерацию мышечным волокнам после нагрузок и результат. Если вы хотите рельеф делайте больше силовых тренировок а не кардио. Или делайте их в разные дни. 1
а поговорить Опубликовано 6 сентября, 2023 Опубликовано 6 сентября, 2023 В 01.09.2023 в 04:17, AMGINE сказал: Це має стати нормою, а не винятком для людей у 90 років. Ещё одной дурой прибыло. 1
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти