Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Зустріла чоловіка. Поляк я українка. Йому 42 мені 32. Говорить мені що цому від жінок потрібен тільки секс. На початку знайомства говорив що ніколи не мав стосунків. Але через місяць часу сказав що мав дівчину. 2,5 роки. Залишив тому що не любила сексу. Потім говорив що не ходить на побачення але мене водить. Каже що дітей не хоче. І якщо закохується то завжди це приховує. Тому що кохання проходить а жінки жорстокі. Каже тільки секс але є побачення у нас без сексу. І коли захворіла привіз ліки. І написала що хочу поговорити приїхав у дощ з розбитим вікном у машині. Як зрозуміти що це?

Чи дійсно тільки секс чи можливо очікувати на щось більше? 

• Люблю 1
Опубликовано
28 минут назад, Елена Калапай сказал:

А какой должен быть возраст для потери свободы?

Где-то до 30, пока гормон глаза застит.
Потом уже просто выбор между диваном и свиданием все чаще выигрывает диван.

• Не нравится 1
  • Смеюсь 1
Опубликовано
9 годин тому, Елена Калапай сказав:

Чи дійсно тільки секс чи можливо очікувати на щось більше?

На мій погляд, в данному випадку — зручніше довіряти словам, якщо вистачає сил, бо якщо можуть бути гарні відносини, то нехай це краще буде приємним сюрпризом, ніж єдиним очікуванням.

В тому що Ви описуєте мені не подобається, що слова й поведінка розходяться (виглядає так, що в кращу сторону, якщо стосунки — це краще), але таке враження, що ця незрозумілість розхитує Вас, ні?

Опубликовано

Так. Розхитує. Скоро їду додому. А не хочеться. Ось і думаю може сказати йому про почуття перед від'їздом?

А можливо що він не буде говорити про свої почуття. Тому що перепитує мене коли я їду. І каже що розуміє. 

Ми спілкуємось через перекладач. Я його запитую що ти думаєш про мене. Він каже що заслуговую на кохання

Опубликовано
13 годин тому, Полураспад сказав:

Потом уже просто выбор между диваном и свиданием все чаще выигрывает диван.

)))

Та не всі такі ледацюги, як Ви)

Трапляються і досить рухливі особи)

1 годину тому, Елена Калапай сказав:

Ми спілкуємось через перекладач.

Чому?

Чому не попросите, щоб вчив Вас польської?

Це ж цікаво, як на мене

Опубликовано

І перекладач і так теж спілкуємось. Перекладач вже задіяний якщо чогось не розуміємо. Але вживу ми більше мовчимо один біля одного. Не думала що мовчання може бути комфортним

• Нравится 1
Опубликовано
8 часов назад, Неслучайная гостья сказал:

Та не всі такі ледацюги, як Ви)

Трапляються і досить рухливі особи)

Все так, но процент тех мифических "живчиков" настолько мал, что им можно пренебречь.:giggle:

Опубликовано
3 хвилини тому, Полураспад сказав:

Все так, но процент тех мифических "живчиков" настолько мал, что им можно пренебречь.:giggle:

Ну здрасті Вам через духовку)

На них якраз потрібно зосередитись, націлитись)

Опубликовано

Він якраз і живчик в своїх 42. Займається спортом. Любить своє тіло. Звичайно його жінки будуть любити. Дійсно. Навіщо втрачати свободу?

Я вже починаю вірити його словам

Але надіюсь. Можливо закохається. Дихає завжди важко біля мене. І вздихає часто. Це мова тіла?

Але надіюсь. Можливо закохається. Дихає завжди важко біля мене. І вздихає часто. Це мова тіла? День не бачились. А він запитує чи сумувала за ним? Чому не сказати що ти сумував?

Опубликовано

Милая девушка не путайте страсть с любовью . то что он там дышит не дышит . это страсть это похоть это желание. но это не любовь это инстинкт гормоны но это не любовь не сердце. 

Хотеть он может хоть всех подряд. И вас и других. это вовсе не выделяет вас из общей массы. 

В 30.03.2024 в 22:47, Елена Калапай сказал:

жінки жорстокі

Вполне может быть что это его личные проекции. то какой он сам. он проецирует это на других женщин.

Так что вы сейчас влюбитесь привяжитесь а он вас бросит легко. Женщины и мужчины по-разному реагируют на секс. женщина привязывается. А мужчина наоборот может потом остыть. Особенно если вы не  богиня в постели.

Опубликовано
В 01.04.2024 в 14:23, океан888 сказав:

Почему я его спрашиваю или имеет мечту. Он говорит что уже не смотрит в будущее. А смотрит в могилу

Я его спрашиваю или имеет мечту. Говорит что уже не смотрит в будущее. А смотрит в могилу

Опубликовано
В 03.04.2024 в 01:42, Елена Калапай сказал:

Я его спрашиваю или имеет мечту. Говорит что уже не смотрит в будущее. А смотрит в могилу

Рановато, однако))

Когда в могилу смотрят, то перспективы жены не боятся....кто ж стакан воды подаст😁

Опубликовано

Вижу что беспокоиться обо мне, и не хочет чтобы ехала домой. Заботиться. Но молчит. Я написала ему что не хочу ехать домой. Но и не могу остаться потому что он не может мне ничто предложить. Написал что не может предложить ничего. Что имеет только такси. И живет с мамой и братом. Но я говорила об отношениях

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Создать...