Неслучайная гостья Опубликовано 27 августа, 2023 Опубликовано 27 августа, 2023 Дивно, Амджин, я якраз вчора теж слухала цю пісню ❤️ А мене вразила і зворушила ось ця подія: Приклад того, що боротися варто до останнього... 2
LD50 Опубликовано 27 августа, 2023 Автор Опубликовано 27 августа, 2023 11 годин тому, Неслучайная гостья сказав: Приклад того, що боротися варто до останнього... Це так. Дякую. нам усiм це варто пам'ятати. 1
VARVARA-MARIJA Опубликовано 4 сентября, 2023 Опубликовано 4 сентября, 2023 Це хочеться передивлятися ще і ще... В 19.07.2022 в 19:44, AMGINE сказав: естественно я никогда не буду работать в оружейных компаниях Блин, я тоже была в этом уверена И не заметила, как там оказалась ((( 1 1
Неслучайная гостья Опубликовано 4 сентября, 2023 Опубликовано 4 сентября, 2023 4 години тому, VARVARA-MARIJA сказав: Це хочеться передивлятися ще і ще... Дякую, Варвара-Марія. Сколихнуло, дуже( 2
VARVARA-MARIJA Опубликовано 4 сентября, 2023 Опубликовано 4 сентября, 2023 6 хвилин тому, Неслучайная гостья сказав: Дякую, На здоров'я 🌹 А ще сколихнуло інтерв'ю Назара Грабара. Особливо про те, що Герої все-таки вмирають, причому самі найперші, бо вони не можуть інакше, бо вони Герої 😭 До речі, Амджин може знає його, він теж танцюрист 1 1
Неслучайная гостья Опубликовано 4 сентября, 2023 Опубликовано 4 сентября, 2023 3 хвилини тому, VARVARA-MARIJA сказав: На здоров'я 🌹 Просто ми всі маємо усвідомлювати, що людина без Батьківщини - це все одно, що безхатченко( А наша Україна - така прекрасна ❤️ 1 1
LD50 Опубликовано 5 сентября, 2023 Автор Опубликовано 5 сентября, 2023 22 години тому, VARVARA-MARIJA сказав: Це хочеться передивлятися ще і ще... Дуже вдячна вам за пост!!!!!!!!!! У нього такі гарні очі. І взагалі дуже розумна людина. 22 години тому, VARVARA-MARIJA сказав: Блин, я тоже была в этом уверена И не заметила, как там оказалась ((( Минув час, і я змінила свою думку про зброю. Тепер я навіть трохи вмію нею користуватися. 17 годин тому, VARVARA-MARIJA сказав: До речі, Амджин може знає його, він теж танцюрист Ми особисто не знайомі але звичайно я знаю про нього . Він дуже гарний у Хіп Хопі. Дуже гарна людина. 2
VARVARA-MARIJA Опубликовано 5 сентября, 2023 Опубликовано 5 сентября, 2023 6 хвилин тому, AMGINE сказав: змінила свою думку про зброю. Тепер я навіть трохи вмію нею користуватися. Так, у нас і у наших дітей немає іншого вибору. 8 хвилин тому, AMGINE сказав: нього такі гарні очі. І взагалі дуже розумна людина. Я в захваті від нього. Мені вже почали казати, що я сміюся, як Буданов, це капець :))) 1 1
LD50 Опубликовано 5 сентября, 2023 Автор Опубликовано 5 сентября, 2023 7 хвилин тому, VARVARA-MARIJA сказав: Я в захваті від нього. Мені вже почали казати, що я сміюся, як Буданов, це капець :))) У вас чудовий смак. Я за вас спокійна.
VARVARA-MARIJA Опубликовано 6 сентября, 2023 Опубликовано 6 сентября, 2023 https://nv.ua/ukr/opinion/viyna-v-ukrajini-zachipaye-nashi-interesi-nimecki-politiki-pro-katastrofu-dlya-yevropi-ostanni-novini-50351685.html Нарешті до них дійшло. Як до жирафа, чесне слово. Всього лише півтора роки знадобилося. І купа смертей. В 05.09.2023 в 16:38, AMGINE сказав: 1 1
LD50 Опубликовано 6 сентября, 2023 Автор Опубликовано 6 сентября, 2023 3 години тому, VARVARA-MARIJA сказав: Нарешті до них дійшло. Як до жирафа, чесне слово. Всього лише півтора роки знадобилося. І купа смертей. Через півроку буде ще стаття про те, що це їхня війна теж. Потім через рік будуть дебати з тими хто незгодний і буде ще одна стаття. Ну і через 2 роки вони дадуть пару танків і поплескають по плечу наших хлопців, сказавши які вони молодці. Вони зрозуміли вже давно .... ось тільки гарячі каштани своїми руками діставати не звикли.😶 1
VARVARA-MARIJA Опубликовано 7 сентября, 2023 Опубликовано 7 сентября, 2023 6 годин тому, AMGINE сказав: через 2 роки вони дадуть пару танків і поплескають по плечу наших хлопців Чомусь мені все-таки хочеться вірити, що крига зійшла.... 1 1 1
Неслучайная гостья Опубликовано 7 сентября, 2023 Опубликовано 7 сентября, 2023 11 годин тому, AMGINE сказав: Вони зрозуміли вже давно .... ось тільки гарячі каштани своїми руками діставати не звикли.😶 Це так, Амджин( Але ж... Росіянці одержимі ідеєю вбивати та захоплювати території. Це фальшива ідея. А фальшиві ідеї ведуть до загибелі тих, хто ці ідеї сповідує, як показує історія. 1 2
VARVARA-MARIJA Опубликовано 21 сентября, 2023 Опубликовано 21 сентября, 2023 Дякуючи одному із наших військових, я тепер знаю, що таке Zone Rouge. Можливо, і вам буде цікаво. Їй вже 105 років, вона досі існує 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Красная зона (фр. Zone Rouge) — это территория на северо-востоке Франции, которая оказалась настолько повреждена боями Первой мировой войны, что была признана непригодной для проживания людей и ведения многих видов деятельности[1]. Эта территория характеризуется большим количеством тел людей, животных и неразорвавшихся снарядов, которые до сих пор представляют опасность для человека. По этим причинам область была поделена на районы. Чем район был ближе к линии фронта, тем он становился более опасным[2]. Красная зона постепенно сокращается. Но до сих пор есть много участков, где сапёрам предстоит ещё очень долго работать. По разным подсчётам, эта работа займёт ещё 300—700 лет. Велико содержание в почве и опасных элементов. Бывшие поля сражений уже успели зарасти лесами, но разнообразие жизни в них куда скуднее, чем на «чистых» землях[2]. Для восстановления районов был создан Департамент Разминирования. На протяжении десятилетий он занимался уменьшением площади Красной зоны, уничтожив сотни тысяч боеприпасов и химических снарядов. Помогают ему в этом французские фермеры, которые каждый год собирают огромное количество неразорвавшихся боеприпасов, колючей проволоки, шрапнели и пуль во время ежегодного «Железного урожая»[1]. 1
LD50 Опубликовано 21 сентября, 2023 Автор Опубликовано 21 сентября, 2023 4 години тому, VARVARA-MARIJA сказав: Дякуючи одному із наших військових, я тепер знаю, що таке Zone Rouge. Можливо, і вам буде цікаво. Їй вже 105 років, вона досі існує 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Красная зона (фр. Zone Rouge) — это территория на северо-востоке Франции, которая оказалась настолько повреждена боями Первой мировой войны, что была признана непригодной для проживания людей и ведения многих видов деятельности[1]. Эта территория характеризуется большим количеством тел людей, животных и неразорвавшихся снарядов, которые до сих пор представляют опасность для человека. По этим причинам область была поделена на районы. Чем район был ближе к линии фронта, тем он становился более опасным[2]. Красная зона постепенно сокращается. Но до сих пор есть много участков, где сапёрам предстоит ещё очень долго работать. По разным подсчётам, эта работа займёт ещё 300—700 лет. Велико содержание в почве и опасных элементов. Бывшие поля сражений уже успели зарасти лесами, но разнообразие жизни в них куда скуднее, чем на «чистых» землях[2]. Для восстановления районов был создан Департамент Разминирования. На протяжении десятилетий он занимался уменьшением площади Красной зоны, уничтожив сотни тысяч боеприпасов и химических снарядов. Помогают ему в этом французские фермеры, которые каждый год собирают огромное количество неразорвавшихся боеприпасов, колючей проволоки, шрапнели и пуль во время ежегодного «Железного урожая»[1]. Щось мені каже що у нас теж буде така червона зона. Стільки ці виродки наробили нам зла. 1 1
Рекомендуемые сообщения