Перейти к содержанию

День войны

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
11 годин тому, Неслучайная гостья сказав:

Приклад того, що боротися варто до останнього...

Це так. Дякую.  нам усiм це варто пам'ятати.

• Люблю 1
Опубликовано

Це хочеться передивлятися ще і ще...

В 19.07.2022 в 19:44, AMGINE сказав:

естественно я никогда не буду работать в оружейных компаниях 

Блин, я тоже была в этом уверена

И не заметила, как там оказалась (((

• Нравится 1
  • Плачу 1
Опубликовано
6 хвилин тому, Неслучайная гостья сказав:

Дякую,

На здоров'я 🌹

А ще сколихнуло інтерв'ю Назара Грабара.

Особливо про те, що Герої все-таки вмирають, причому самі найперші, бо вони не можуть інакше, бо  вони Герої

😭

До речі, Амджин може знає його, він теж танцюрист

• Нравится 1
  • Плачу 1
Опубликовано
3 хвилини тому, VARVARA-MARIJA сказав:

На здоров'я 🌹

Просто ми всі маємо усвідомлювати, що людина без Батьківщини - це все одно, що безхатченко(

А наша Україна - така прекрасна ❤️

• Нравится 1
  • Люблю 1
Опубликовано
22 години тому, VARVARA-MARIJA сказав:

Це хочеться передивлятися ще і ще...

Дуже вдячна вам за пост!!!!!!!!!! У нього такі гарні очі. І взагалі дуже розумна людина.

22 години тому, VARVARA-MARIJA сказав:

Блин, я тоже была в этом уверена

И не заметила, как там оказалась (((

Минув час, і я змінила свою думку про зброю. Тепер я навіть трохи вмію нею користуватися.

17 годин тому, VARVARA-MARIJA сказав:

До речі, Амджин може знає його, він теж танцюрист

Ми особисто не знайомі але звичайно я знаю про нього . Він дуже гарний у Хіп Хопі. Дуже гарна людина.

• Люблю 2
Опубликовано
6 хвилин тому, AMGINE сказав:

змінила свою думку про зброю. Тепер я навіть трохи вмію нею користуватися.

Так, у нас і у наших дітей немає іншого вибору.

8 хвилин тому, AMGINE сказав:

нього такі гарні очі. І взагалі дуже розумна людина.

Я в захваті від нього.

Мені вже почали казати, що я сміюся, як Буданов, це капець  :)))

• Нравится 1
  • Люблю 1
Опубликовано
7 хвилин тому, VARVARA-MARIJA сказав:

Я в захваті від нього.

Мені вже почали казати, що я сміюся, як Буданов, це капець  :)))

У вас чудовий смак. Я за вас спокійна.

Опубликовано

https://nv.ua/ukr/opinion/viyna-v-ukrajini-zachipaye-nashi-interesi-nimecki-politiki-pro-katastrofu-dlya-yevropi-ostanni-novini-50351685.html

Нарешті до них дійшло.

Як до жирафа, чесне слово.

Всього лише півтора роки знадобилося.

І купа смертей.

В 05.09.2023 в 16:38, AMGINE сказав:

• Нравится 1
  • Плачу 1
Опубликовано
3 години тому, VARVARA-MARIJA сказав:

Нарешті до них дійшло.

Як до жирафа, чесне слово.

Всього лише півтора роки знадобилося.

І купа смертей.

Через півроку буде ще стаття про те, що це їхня війна теж. Потім через рік будуть дебати з тими хто незгодний і буде ще одна стаття. Ну і через 2 роки вони дадуть пару танків і поплескають по плечу наших хлопців, сказавши які вони молодці. Вони зрозуміли вже давно .... ось тільки гарячі каштани своїми руками діставати не звикли.😶

• Нравится 1
Опубликовано
6 годин тому, AMGINE сказав:

через 2 роки вони дадуть пару танків і поплескають по плечу наших хлопців

Чомусь мені все-таки хочеться вірити, що крига зійшла....

• Нравится 1
  • Не нравится 1
  • Люблю 1
Опубликовано
11 годин тому, AMGINE сказав:

Вони зрозуміли вже давно .... ось тільки гарячі каштани своїми руками діставати не звикли.😶

Це так, Амджин(

Але ж...

Росіянці одержимі ідеєю вбивати та захоплювати території.

Це фальшива ідея.

А фальшиві ідеї ведуть до загибелі тих, хто ці ідеї сповідує, як показує історія.

• Нравится 1
  • Не нравится 2
Опубликовано

Дякуючи одному із наших військових, я тепер знаю, що таке Zone Rouge.

Можливо, і вам буде цікаво.

Їй вже 105 років, вона досі існує 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Красная зона (фр. Zone Rouge) — это территория на северо-востоке Франции, которая оказалась настолько повреждена боями Первой мировой войны, что была признана непригодной для проживания людей и ведения многих видов деятельности[1]. Эта территория характеризуется большим количеством тел людей, животных и неразорвавшихся снарядов, которые до сих пор представляют опасность для человека. По этим причинам область была поделена на районы. Чем район был ближе к линии фронта, тем он становился более опасным[2].

Красная зона постепенно сокращается. Но до сих пор есть много участков, где сапёрам предстоит ещё очень долго работать. По разным подсчётам, эта работа займёт ещё 300—700 лет. Велико содержание в почве и опасных элементов. Бывшие поля сражений уже успели зарасти лесами, но разнообразие жизни в них куда скуднее, чем на «чистых» землях[2].

Для восстановления районов был создан Департамент Разминирования. На протяжении десятилетий он занимался уменьшением площади Красной зоны, уничтожив сотни тысяч боеприпасов и химических снарядов. Помогают ему в этом французские фермеры, которые каждый год собирают огромное количество неразорвавшихся боеприпасов, колючей проволоки, шрапнели и пуль во время ежегодного «Железного урожая»[1].

• Нравится 1
Опубликовано
4 години тому, VARVARA-MARIJA сказав:

Дякуючи одному із наших військових, я тепер знаю, що таке Zone Rouge.

Можливо, і вам буде цікаво.

Їй вже 105 років, вона досі існує 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Красная зона (фр. Zone Rouge) — это территория на северо-востоке Франции, которая оказалась настолько повреждена боями Первой мировой войны, что была признана непригодной для проживания людей и ведения многих видов деятельности[1]. Эта территория характеризуется большим количеством тел людей, животных и неразорвавшихся снарядов, которые до сих пор представляют опасность для человека. По этим причинам область была поделена на районы. Чем район был ближе к линии фронта, тем он становился более опасным[2].

Красная зона постепенно сокращается. Но до сих пор есть много участков, где сапёрам предстоит ещё очень долго работать. По разным подсчётам, эта работа займёт ещё 300—700 лет. Велико содержание в почве и опасных элементов. Бывшие поля сражений уже успели зарасти лесами, но разнообразие жизни в них куда скуднее, чем на «чистых» землях[2].

Для восстановления районов был создан Департамент Разминирования. На протяжении десятилетий он занимался уменьшением площади Красной зоны, уничтожив сотни тысяч боеприпасов и химических снарядов. Помогают ему в этом французские фермеры, которые каждый год собирают огромное количество неразорвавшихся боеприпасов, колючей проволоки, шрапнели и пуль во время ежегодного «Железного урожая»[1].

Щось мені каже що у нас теж буде така червона зона. Стільки ці виродки наробили нам зла.

• Не нравится 1
  • Плачу 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.

• Создать...