Неслучайная гостья Опубликовано 22 июня, 2023 Опубликовано 22 июня, 2023 3 години тому, AMGINE сказав: Це дуже великий екологічний та гуманітарний злочин. Злочин проти людства, без перебільшень( Дивно, чого такими діями здичавілі російські варвари намагаються досягти? Поваги до себе? Але викликають чим далі, тим більшу відразу та огиду( Чи може кожен росіянин особисто став щасливішим від того, що його держава причиняє українцям горе? 3 години тому, AMGINE сказав: Море буде великим смітником. У мене серце розривається від цього. Мені друзі казали, що бачили дельфінів, що викинулися на берег і мертву рибу. Дельфіни можуть також підриватися на мінах. Міни вже є в чорному морі ... річка додасть мін. ((( Прекрасне Чорне море (((
Kristal Опубликовано 22 июня, 2023 Опубликовано 22 июня, 2023 22 години тому, Неслучайная гостья сказав: Та якось незручно пхатися до людини ) Але ви ж не теревенити. 22 години тому, Неслучайная гостья сказав: Заходять частіше. ЯТоню зустрічала ввечері: Ех… Я б гайнула у Швейцарію. Женева, гірські пасма, озера, луки, місця Юнга, Альпи, шоколад ( він хороший ) … 22 години тому, Неслучайная гостья сказав: До того ж, в Чапайського все ж більш-менш спокійно, сподіваюсь. 🙏🙏🙏 Олександр Чапайський - 💪💪, знаю, що зайде і буде із нами. 23 години тому, Неслучайная гостья сказав: Так, дуже гарна ❤️ Мені сподобалась-сподобалась. 1 1
LD50 Опубликовано 22 июня, 2023 Автор Опубликовано 22 июня, 2023 10 годин тому, Неслучайная гостья сказав: Дивно, чого такими діями здичавілі російські варвари намагаються досягти? Поваги до себе? Але викликають чим далі, тим більшу відразу та огиду( 1. Так. Ви бачите це дуже ясно. Але тут не лише питання у повазі. 2. Вся ця війна це створення буфера для Криму, бо його утримувати без дніпровської водички та електричества надто дорого. 3. Вони хочуть відрізати Україну від моря. 4. Ну і розкрадання Донбасу. Але думаю, ви це теж знаєте. Ми маємо справу з дуже нахабним злодієм, який застряг своїм мисленням у минулому столітті клекціонуючи землі та не вмінням працювати з ціми землями. Їм потрібна земля тільки для накопичення ресурсів, які вони будуть розпродавати.Нічого не створюючи ні про що не переймаючись. Це паразитична поведінка.
Неслучайная гостья Опубликовано 22 июня, 2023 Опубликовано 22 июня, 2023 17 хвилин тому, AMGINE сказав: Це паразитична поведінка. Саме так. Але ж казка про бабку, яка через непомірний апетит залишилась біля розбитого корита - це ж начебто їхня казка. 1
LD50 Опубликовано 22 июня, 2023 Автор Опубликовано 22 июня, 2023 6 хвилин тому, Неслучайная гостья сказав: Саме так. Але ж казка про бабку, яка через непомірний апетит залишилась біля розбитого корита - це ж начебто їхня казка. так
Неслучайная гостья Опубликовано 22 июня, 2023 Опубликовано 22 июня, 2023 1 годину тому, AMGINE сказав: так А ще, Амджин, якщо Ви придивитесь уважно, то помітите, що завжди. І всюди. Навіть крізь попел. Навіть на згарищах - пробивається трава. І ніжність - зеленого кольору) І квіти. Життя має силу, Амджин. Потрібно жити. І бути вдячними за цей надзвичайно чудесний дарунок. За цю неймовірно цікаву пригоду, яка трапилась з кожною людиною. 1
LD50 Опубликовано 23 июня, 2023 Автор Опубликовано 23 июня, 2023 20 годин тому, Неслучайная гостья сказав: А ще, Амджин, якщо Ви придивитесь уважно, то помітите, що завжди. І всюди. Навіть крізь попел. Навіть на згарищах - пробивається трава. І ніжність - зеленого кольору) І квіти. Життя має силу, Амджин. Потрібно жити. І бути вдячними за цей надзвичайно чудесний дарунок. За цю неймовірно цікаву пригоду, яка трапилась з кожною людиною. я вчора весь вечір спостерігала світлячків. Справжнє диво природи. Спасибі вам. 2
Неслучайная гостья Опубликовано 23 июня, 2023 Опубликовано 23 июня, 2023 46 хвилин тому, AMGINE сказав: я вчора весь вечір спостерігала світлячків. Справжнє диво природи. Дуже красиве зображення ❤️ Це Ви фотографували? ... І так всюди, Амджин ❤️ Краса навколо. Краса всередині. І люди ❤️ 1
LD50 Опубликовано 23 июня, 2023 Автор Опубликовано 23 июня, 2023 3 години тому, Неслучайная гостья сказав: Дуже красиве зображення ❤️ Це Ви фотографували? ... І так всюди, Амджин ❤️ Краса навколо. Краса всередині. І люди ❤️ Ні. Це не моя. Я навіть не хотіла фотографувати. Просто хотіла сидіти і дивитися та слухати тишу. Але але!!!!! Я не чула тиші, бо я чула сову. Справжнісіньку сову. Я чула таку тільки в Семеїзі. І час як зупинився. Час завмер, а потім побіг уперед. Краса є ... ви так праві. А яку красу ви бачили цей останній тиждень? Що вас особливо зворушило? 1
Неслучайная гостья Опубликовано 23 июня, 2023 Опубликовано 23 июня, 2023 4 хвилини тому, AMGINE сказав: Я навіть не хотіла фотографувати. Фоторгафувати очима і серцем) 7 хвилин тому, AMGINE сказав: Я не чула тиші, бо я чула сову. Справжнісіньку сову. Вау! Сови вміють так повертати голову) 8 хвилин тому, AMGINE сказав: Я чула таку тільки в Семеїзі. Там, певно, так гарно... 9 хвилин тому, AMGINE сказав: І час як зупинився. Час завмер, а потім побіг уперед. Знаєте, іноді в житті трапляються такі речі, коли ти несподіванно усвідомлюєш: в тебе ж було таке багатство; стільки моментів, які можна було би так прикрасити щастям і радістю... 13 хвилин тому, AMGINE сказав: А яку красу ви бачили цей останній тиждень? Я виходжу з дому о 5-й ранку і ... мені не набридає захолюватися красою неба... Кожного ранку воно різне; ніколи не буває однаковим... Але завжди величне і прекрасне... Ще - квіти... Різні, дивовижні... А кілька годин тому я намагалася сфоткати зайця))) Такий кумедний довгоногий сірий зайчисько))) І не підпускав близько до себе) Не те, щоб тікав; так, знехотя відсовувався від мене)) 1
LD50 Опубликовано 24 июня, 2023 Автор Опубликовано 24 июня, 2023 6 годин тому, Неслучайная гостья сказав: Вау! Сови вміють так повертати голову) це їх суперсила😁 6 годин тому, Неслучайная гостья сказав: Знаєте, іноді в житті трапляються такі речі, коли ти несподіванно усвідомлюєш: в тебе ж було таке багатство; стільки моментів, які можна було би так прикрасити щастям і радістю... я також часто про це думаю. Мене чіпають дуже прості моменти.. Теплі обійми, цікава розмова з людиною, жирненький джміль на лаванді, ...то як на тебе дивилась кохана людина.... 6 годин тому, Неслучайная гостья сказав: А кілька годин тому я намагалася сфоткати зайця))) Такий кумедний довгоногий сірий зайчисько))) Такого? https://ru.wikipedia.org/wiki/Желтоватый_заяц чи кроля? 6 годин тому, Неслучайная гостья сказав: Не те, щоб тікав; так, знехотя відсовувався від мене)) 🤣Ви с Чапаєвським два гумориста. 2
Неслучайная гостья Опубликовано 24 июня, 2023 Опубликовано 24 июня, 2023 3 години тому, AMGINE сказав: Такого? https://ru.wikipedia.org/wiki/Желтоватый_заяц чи кроля? Ну, кріль - то ж свійський) А це заєць; так, саме такий вухань) Випхався переді мною з кущів і пішов собі. Але коли я змінила свою траекторію і пішла за ним, щоб сфоткати - трохи відбіг)
Chapayskiy Опубликовано 24 июня, 2023 Опубликовано 24 июня, 2023 17 хвилин тому, Неслучайная гостья сказав: А це заєць; так, саме такий вухань) Випхався переді мною з кущів і пішов собі. Але коли я змінила свою траекторію і пішла за ним Ось ти яка, Аліса в країні чудес! ) 1
Неслучайная гостья Опубликовано 1 июля, 2023 Опубликовано 1 июля, 2023 2 години тому, AMGINE сказав: Дуже гарно! Вау! Дійсно, дуже гарно 💗 Дякую, Амджин 💗 1
LD50 Опубликовано 1 июля, 2023 Автор Опубликовано 1 июля, 2023 13 хвилин тому, Неслучайная гостья сказав: Вау! Дійсно, дуже гарно 💗 Дякую, Амджин 💗 Нашi люди талоновитi! 2
Kristal Опубликовано 2 июля, 2023 Опубликовано 2 июля, 2023 9 годин тому, AMGINE сказав: Нашi люди талоновитi! так! 1
Неслучайная гостья Опубликовано 2 июля, 2023 Опубликовано 2 июля, 2023 Пропоную ближче познайомитись з одним із осередків української культури, науки та суспільного життя. Отже - місто Харків 💗 1 годину тому, oziris сказав: Быз адамдар тоже! Дякую, що Ви завітали у нашу тему Не маю сумнівів, що казахському народу теж є чим пишатись. Якщо Ви хочете розповісти широкому загалу про країну, в якій Ви живете - Ви можете створити про це тему та підтримувати її. Нам було би цікаво познайомитись ближче. 💗 1
LD50 Опубликовано 2 июля, 2023 Автор Опубликовано 2 июля, 2023 10 годин тому, Неслучайная гостья сказав: Пропоную ближче познайомитись з одним із осередків української культури, науки та суспільного життя. Отже - місто Харків 💗 Так....вулиця Сумська...як побувала там. 😭😭 Тепер там не так. Але буде ще краще...я знаю. Буде ще краще. ********************************************************************************************* Підписуйтесь, ставте лайки. Підтримаємо Український ютуб. 1
endorphin Опубликовано 2 июля, 2023 Опубликовано 2 июля, 2023 12 часов назад, oziris сказал: Быз адамдар тоже! 667 создай ветку про казахов и их культуру чего ты к ним лезешь женщины живут каждую ночь под ракетными обстрелами и ждут смерти а ты глумишься
Неслучайная гостья Опубликовано 2 июля, 2023 Опубликовано 2 июля, 2023 18 хвилин тому, AMGINE сказав: Так....вулиця Сумська...як побувала там. 😭😭 😭😭😭 20 хвилин тому, AMGINE сказав: Тепер там не так. Але буде ще краще...я знаю. Буде ще краще. Я теж на це сподіваюсь. Люди в нас дуже роботящі. 24 хвилини тому, AMGINE сказав: Підписуйтесь, ставте лайки. Підтримаємо Український ютуб. Дякую, подивлюсь) 1
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти